Zeiljachten

Hieronder een overzicht van een groot deel van de jachten die wij verhuren in Griekenland. Staat het jacht van je voorkeur er niet tussen? Vraag ons gerust, wellicht kunnen wij je specifieke wensen wel beantwoorden.

Bavaria

Bavaria is een zeer bekend merk in de charter wereld. Ze leveren degelijke, goede jachten voor de charter. Let bij Bavaria jachten op de leeftijd indien je een recent jacht wilt. Gemiddeld varen deze zeiljachten 20 weken per jaar, elke week met een andere crew. Vind je het minder belangrijk in wat voor een staat het jacht is, dan biedt Bavaria ook veel budget mogelijkheden.

Beneteau

Zeiljachten van Beneteau zijn er uit verschillende lijnen. De Oceanis lijn en de Cyclades lijn. De zeiljachten uit de Oceanis lijn zijn sterk en degelijk gebouwd. De Cyclades lijn is lichter en goedkoper gebouwd. Veel zeiljachten van Beneteau hebben veelal gehesen grootzeil en kenmerken zich met een licht interieur.

Jeanneau

Zeiljachten van Jeanneau zijn populair voor de charter. Ze geven comfort en zeileigenschappen die passen bij een tour-zeilvakantie.
Hanse

Hanse zeiljachten komen uit Duitsland. Dat staat garant voor sterke, goede jachten. Hanse heeft veelal gehesen grootzeil voor zeer goede zeileigenschappen.
Elan
Dufour

Vertrekhavens in Griekenland zijn:
Athene, Kalamaki Marina (Saronische – Argolische golf en Cyclades)
Athene, Lavrion (Cyclades, Saronische – Argolische golf)
Lefkas, Lefkas Marina (Ionische Zee)
Skiathos, Skiathos Marina (Sporaden)
Kos, Kos Marina (Dodecanesos noord)
Rodos, Mandraki Marina (Dodecanesos zuid)
Paros, Paroikia (Cyclades)

Daarnaast kunnen we het zeiljacht van je keuze altijd ergens heen brengen. Er komen dan wel de zogeheten ‘one way fees’ bij. Je kunt dan bijvoorbeeld in 1 haven starten en het zeiljacht in een andere haven terug brengen. Zo hoef je geen rondje te varen en zie je elke dag een nieuwe haven! Of misschien liever een catamaran? Kijk dan even op www.catamaranhuren.nl. Neem gerust contact met ons op.


Please check your feed, the data was entered incorrectly.