Meezeilvakantie

Samen met andere meezeilers, aan boord van een luxe zeiljacht, met een ervaren schipper de meest mooie routes varen. Kom op prachtige plekken waar je zelf nooit zou komen en ontdek de wereld vanaf het altijd blauwe water. Geen zeilervaring nodig en meehelpen zo veel je zelf wilt.

Tijdens een meezeilvakantie vaar je op het moederschip van een flottielje met een ervaren schipper aan boord. Voor deze vakantie heb je dus geen zeilervaring nodig. Je reserveert een plek aan boord en samen met de andere meezeilers en de schipper ga je een of twee weken lang de leukste plaatsjes en baaien af. Meehelpen met zeilen kan, maar enkel relaxen mag ook. Ben je benieuwd hoe een jacht eruit ziet en wat er allemaal aan boord is? Neem hier vast een kijkje bij onze jachten en waan je alvast op de Griekse wateren!

Voor wie?

Iedereen kan zich opgeven voor een meezeilvakantie. Jong of oud, ervaren of onervaren: het maakt niets uit. De gemiddelde leeftijd van de passagiers ligt meestal tussen de 25 en 45 jaar. Een groot deel van hen reist alleen, maar ook stellen, vrienden en gezinnen stappen regelmatig aan boord.

Hoe werkt het?

Overdag vaar je van de ene haven naar de volgende, om zo de omgeving te ontdekken en elke nacht op een andere plaats door te brengen. Slapen doe je op de boot, waar iedere deelnemer een (gedeelde) slaapcabine krijgt toegewezen.

Op zee bepaalt iedereen zelf hoe actief hij of zij meezeilt. Meestal gaan we tegen de middag voor anker in een baai, zodat je kunt zwemmen en snorkelen en natuurlijk op de boot van een lunch kunt genieten. Met een beetje geluk zie je dolfijnen, schildpadden of andere bijzondere dieren.

Aan het einde van de dag zal de boot aanmeren in een haven of baai. Hier ga je met de groep (vrijblijvend) uit eten in een lokaal restaurantje en ben je vrij om op eigen gelegenheid of met de groep de omgeving te verkennen. Samen met de schipper zorg je aan wal voor de nodige boodschappen voor de volgende dag.

Op de boot zijn toiletten, douchecabines, een klein keukentje en een muziekinstallatie aanwezig. Ook zijn er snorkels waar je tijdens het zwemmen gebruik van kan maken.

Meezeildata 2021

Benieuwd naar voorbeeld routes? Bekijk deze dan hier vanuit AtheneCyclades (Athene)Kos of Lefkas

Wil je meer informatie en een prijs op maat? Neem dan gerust contact met ons op en wij zoeken samen met jou naar een geschikte bestemming en periode.

Wil je gelijk je meezeilvakantie boeken? Vul het contact formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.


Please check your feed, the data was entered incorrectly.