Zeiljacht huren

Een zeiljacht huren en er dus een uitzoeken is met al het aanbod soms lastig. Er is heel veel keus en elk jacht heeft wel iets bijzonders.

De punten waar je zelf op kunt letten wanneer je een zeiljacht wilt huren:
1. De prijs. Hoe jonger, grote en luxer het jacht; hoe duurder hij is.
2. Met hoeveel personen. Hoeveel slaapplekken heb je nodig? Onthoud dat vaak 2 slaapplekken van het maximale aantal in de kajuit zijn, de plek waar ook de leefruimte is.
3. De periode. Hoelang ga je varen en met welke samenstelling? Dit kan invloed hebben op hoeveel ruimte je nodig hebt aan boord.
4. Hoeveel ‘natte cellen’ wil je hebben? Gaat iedereen in de ochtend zwemmen en afspoelen op de buiten dek? Of moet je met je schoonmoeder de douche delen? Hoeveel privacy je daarin wilt kan bepalend zijn welk jacht je juist wel of niet moet nemen.
5. De grootte van het jacht en het zeilcomfort daarvan. Kleinere jachten hebben meer last van deining maar zijn wel makkelijker te varen, zeilen zijn wat kleiner waardoor het hijsen van de zeilen makkelijker gaat. Als het jacht wat groter is, vaart hij sneller maar is een rif leggen bijvoorbeeld niet zo makkelijk.
6. Wat is het doel van de vakantie? Fanatiek zeilen? Of met name het jacht gebruiken als vervoermiddel?

Zeiljachthurengriekenland.nl verhuurt o.a. zeiljachten van:
Bavaria, Beneteau, Hanse, Dehler, Jeanneau, Ocean Star, Lagoon, Elan, Grand Soleil, Dufour, Nauttitech, Broadbleu

Wanneer je plannen hebt om van de zomer te gaan zeilen is het naast het reisgezelschap en de periode te bepalen, ook belangrijk om na te denken over wat voor een zeiljacht je zou willen huren. In plaats van een zeiljacht kunt je natuurlijk ook een catamaran huren. Kijk op catamaranhuren.nl om hierover meer te weten te komen!

Zoek een zeiljacht dat bij je past!

Heb je vragen over een jacht, of wil je meer informatie over het gebied waar het jacht ligt en hoe er te komen, neem dan gerust contact op.

 


Please check your feed, the data was entered incorrectly.